,
Дракони: Захисники Тупу
Полдарк
Знебожені

Sony Animation поверне на екрани Альфа

Sony Animation поверне на екрани Альфа Sony Animation поверне на екрани Альфа
Студія Sony Animation планує зняти повнометражний фільм, присвячений головному герою популярного в кінці 80-х років минулого століття телевізійного серіалу «Альф». Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Передбачається, що Пол Фаско, який озвучував інопланетянина в оригінальному телепроекті, подарує йому свій голос і в фільмі. Образ Альфа не зазнає ніяких змін. Лише в деяких сценах лялька буде замінена на CGI-зображення.

Нагадаємо, що в США серіал «Альф» йшов чотири сезони - з 1986 по 1990 рік. Всього було випущено трохи більше 100 епізодів.

У центрі сюжету ексцентричний інопланетянин Гордон Шамуей, що виявляється гостем, а потім і членом сім'ї Таннерів. Він цинічний, примхливий і буркотливий, любить кішок, але лише в якості делікатесу. У той же час, у Альфа добре серце і він завжди готовий прийти на допомогу.
2112
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Цілком Таємно
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно