,
Табу
Цілком Таємно
Гра престолів

Хауер запропонував режисера для сиквела «Того, що біжить по лезу бритви»

Хауер запропонував режисера для сиквела «Того, що біжить по лезу бритви» Хауер запропонував режисера для сиквела «Того, що біжить по лезу бритви» Хауер запропонував режисера для сиквела «Того, що біжить по лезу бритви» Хауер запропонував режисера для сиквела «Того, що біжить по лезу бритви»
На початку березня компанія Alcon Entertainment придбала права на франшизу «Той, що біжить по лезу бритви». Згідно з угодою, у нових власників є можливість розширювати і доповнювати світ фільму Рідлі Скотта, але тільки не знімати ремейк. Рутгер Хауер, який знімався в оригіналі, вважає, що сіквел може поставити тільки Кристофер Нолан.

Коли в 2007 році на DVD вийшов так званий «остаточний монтаж» стрічки «Той, що біжить по лезу бритви», Рідлі Скотт згадав, що у фільму є потенціал для продовження. «Думаю, в «Той, що біжить по лезу бритви» може бути сіквел, - сказав режисер. - Там є явна історія. Цілком можливо вона пов'язана з фразою Едварда Джеймса Олмоса. У фіналі він говорить: «Шкода, що вона не виживе. Хоча, хто взагалі виживає?» Я вважаю, що Декард і Рейчел обидва репліканти, так що це вже непоганий старт».

Рутгер Хауер, який грав одного з втекачів реплікантів, зараз просуває свою нову картину «Бомж з дробовиком». Журналіст LA Times поцікавився у актора, що він думає про заявлені плани на сіквел «Той, що біжить по лезу бритви». «Якщо Кристофер Нолан буде його знімати, то я буду тільки радий, - відповів Хауер. - В іншому випадку нічого не вийде. «Той, що біжить по лезу бритви» - унікальний фільм. Як можна описати діамант? По-моєму його краще вже не чіпати».

Хауер знімався у Нолана у фільмі «Бетмен: Початок», так що не дивно, що актор бачить саме цього режисера на посаді Рідлі Скотта.

Цікаво, що сам Кристофер Нолан не раз зізнавався у любові до фільму Скотта і розповідав, що «Той, що біжить по лезу бритви» зробив величезний вплив на його творчість. У 2002 році Нолан в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly заявив наступне: «Чудово, напевно, говорити, що тебе надихнули Ніколас Рей або Куросава, але для людини мого віку це брехня. Я з тих хлопців, що 200 разів дивилися «Той, що біжить по лезу бритви».
2532
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Царство
Статус стосунків: усе складно
Майстри сексу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно