,
Доктор Хаус
Знебожені
Чорні вітрила

Гаррісон Форд схоже зіграє у фільмі «Гра Ендера»

Гаррісон Форд схоже зіграє у фільмі «Гра Ендера» Гаррісон Форд схоже зіграє у фільмі «Гра Ендера» Гаррісон Форд схоже зіграє у фільмі «Гра Ендера»
Ветеран Голлівуду Гаррісон Форд може зіграти роль в екранізації знакового науково-фантастичного роману Орсона Скотта Карда «Гра Ендера», яку збирається ставити Гевін Худ. Центральний образ в майбутній картині вже точно втілить зірка «Володаря часу» Аса Баттерфілд.

Однойменна книга вийшла у 1985 році і відразу завоювала кілька великих жанрових нагород. Дія історії розгортається в далекому майбутньому, коли людство пережило кілька великих сутичок з інопланетними силами. До чергового вторгнення люди вирішують готуватися заздалегідь, для цього нових і обдарованих солдатів починають навчати вже з юних років. Центральний персонаж на ім'я Ендрю «Ендер» Віггін - вундеркінд, що пройшов відбір. Йому належить навчатися премудростям бою на космічній станції.

Форду пророкують роль полковника Хайрама Граффа. Та й загалом актор з жанром давно на ти, враховуючи його канонічні образи в «Зоряних війнах» і «Той що біжить по лезу бритви». Продюсуванням стрічки займаються затребувані сценаристи Роберто Орсі і Алекс Куртцман, на чиєму рахунку другі «Трансформери» та «Зоряний шлях».

Реліз «Гри Ендера» намічений на 15 березня 2013 року.
2608
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Нарко
Якось у казці
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно