,
Сини Анархії
Царство
Розчарування

Студії призначають нові дати релізів

Студії призначають нові дати релізів Студії призначають нові дати релізів Студії призначають нові дати релізів Студії призначають нові дати релізів
Disney випустить «Малефісент» з Анджеліною Джолі 14 березня 2014, Paramount влаштує «Гру Ендера» 1 листопада 2013-го. «Диктатора» відсунули від «Похмурих тіней», а фільм Бена Аффлека «Арго» переїхав у саму гущу нагородного сезону.

Анджеліна Джолі з'явиться в образі злочинниці зі «Сплячої красуні» ще нескоро: студія Disney намітила реліз картини Роберта Стромберга за мотивами знаменитої казки на 14 березня 2014 року. Ель Фаннінг досі веде переговори щодо ролі принцеси, ну а зйомки «Малефісент» повинні початися в червні цього року.

Режисер «Росомахи» Гевін Худ щосили працює над екранізацією роману Орсона Скотта Карда «Гра Ендера». Головну роль грає зірка «Хранителя часу» Аса Баттерфілд. Також у фільмі про хлопчика, що керуює зоряним флотом, зайняті: Гаррісон Форд, Ебігейл Бреслін, Віола Девіс і зірка фільму «Справжня мужність» Хейлі Стайнфелд. Реліз картини призначено на 1 листопада 2013 року. Раніше Paramount планувала випустити «Гру Ендера» в березні 2013-го.

Все та ж студія злегка змінила дату американського релізу нової комедії Саші Барона Коена «Диктатор». Фільм про жорстокого тирана, вимушеного в результаті зради працювати в звичайному нью-йоркському магазині, вийде в США не 11 травня, а 16 травня 2012-го. Це було зроблено у зв'язку з тим, щоб відсунути картину від фільму Тіма Бертона «Похмурі тіні». По ходу відносно недавно розпочатої рекламної кампанії, виявилося, що стрічка з Джонні Деппом має пристойний комічний потенціал, так що Paramount не хоче зіштовхувати лобами дві комедії.

І, нарешті, драма Бена Аффлека «Арго» про те, як під виглядом зйомок фальшивого фільму американці звільняли своїх дипломатів з Ірану, вийде в прокат не 14 вересня, а 12 жовтня 2012-го. Студія Warner щойно провела тест-перегляди, і результати виявилися настільки позитивними, що фільм було вирішено перенести ближче до оскарівського сезону.
2231
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Коломбо
Султан мого серця
Декстер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно