,
Шерлок
Султан мого серця
Людина-Павук. Щоденник супергероя

Продовженням «Той, що біжить по лезу» займеться сам Рідлі Скотт

Продовженням «Той, що біжить по лезу» займеться сам Рідлі Скотт Продовженням «Той, що біжить по лезу» займеться сам Рідлі Скотт Продовженням «Той, що біжить по лезу» займеться сам Рідлі Скотт Продовженням «Той, що біжить по лезу» займеться сам Рідлі Скотт
Після того як пріквел «Чужого» перетворився на проект під назвою «Прометей», від Рідлі Скотта можна було очікувати чого завгодно. Але навряд чи хтось думав, що режисер особисто візьме в свої руки постановку нового фільму всесвіту «Той, що біжить по лезу».

У березні цього року компанія Alcon Entertainment придбала права на франшизу «Той, що біжить по лезу» у виконавчого продюсера Бада Йоркіна. Компанія не має права знімати прямий ремейк фільму Рідлі Скотта, проте могла поставити сіквел, пріквел або навіть серіал за мотивами класики фантастики.

Як стало відомо сьогодні, Рідлі Скотт визвався продюсувати і знімати новий фільм «Той, що біжить по лезу» для Alcon. Ризикнемо поки називати його продовженням, оскільки що саме задумує режисер, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що оригінальний фільм 1982 року зазнав чимало проблем на стадії виробництва, був змінений для релізу і тільки в 2007 році став доступний в тому вигляді, як його задумував режисер. Тому досить дивно, що Скотт вирішив повернутися у всесвіт Річарда Декарда і реплікантів, придуману Філіпом К. Діком.

У рік свого виходу «Той, що біжить по лезу» не був блокбастером. Він зібрав усього 32 мільйона доларів в американському прокаті при бюджеті в 28 мільйонів. Проте картина з часом набула культовий статус і до цих пір вважається однією з кращих екранізацій Діка.

Звістка про участь Скотта в проекті Alcon автоматично ставить безліч питань. Що це буде? Сиквел? Пріквел? Щось зовсім нове? Чи повернеться хтось з оригінального складу? А Харрісон Форд? Він нещодавно повідомив, що не буде заперечувати, якщо його покличуть знову грати Декарда. Хто буде писати сценарій? Коли приблизно планується реліз? І, нарешті, коли Рідлі знайде час, щоб зняти цей фільм?

У Скотта дуже щільний графік. Режисер зараз працює над «Прометеєм», який, за чутками, буде дуже близький до «Чужого», після чого у нього з'являється безліч варіантів - від екранізації «Монополії» до американської версії «Червоного райдінга». Але будемо сподіватися, що він насамперед продовжить історію «Той, що біжить по лезу».
3116
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Декстер
Хроніки Шаннари
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно