,
Хороший лікар
Люцифер
Дракони: Захисники Тупу

HBO приступив до виробництва нової драми про радянських шпигунів.

HBO приступив до виробництва нової драми про радянських шпигунів. HBO приступив до виробництва нової драми про радянських шпигунів.
Події серіалу з робочою назвою «Reds» будуть засновані на спогадах режисера проекту Мартіна Бурка («Пірати Силіконової Долини»).

У 1980-х роках Бурк зі своєю знімальною групою їздив по Америці, знімаючи документальний фільм. Він і уявити не міг, що його звуковик насправді виявиться полковником КГБ.

Згодом радянський шпигун облаштувався в Нью-Йорку, видаючи себе за добропорядного американця, звідки і передавав відомості до КГБ. Проте співробітникам ЦРУ вдалося його вичислити та піймати.

«Reds» буде вільною адаптацією тих подій та розповість про російських шпигунів, які живуть в Америці і передають секретну інформацію до Москви.
2389
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Всі жінки відьми
Сліпа зона
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно