,
Стародавні
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Величне століття. Нова володарка

Режисер «Як приборкати дракона» обіцяє сіквел з розмахом

Режисер «Як приборкати дракона» обіцяє сіквел з розмахом Режисер «Як приборкати дракона» обіцяє сіквел з розмахом Режисер «Як приборкати дракона» обіцяє сіквел з розмахом Режисер «Як приборкати дракона» обіцяє сіквел з розмахом
Юний вікінг Іккінг і його друг дракон Беззубік повернуться в продовженні мультфільму «Як приборкати дракона». Дін Деблуа, один з режисерів оригіналу, повідомив, що працює над другою версією сценарію, в якому Іккінг все ближче до того, щоб стати главою вікінгів.

«Перед Новим роком я здав сценарій сіквела - говорить Деблуа. - Отримав деякі вказівки і зараз працюю над другою версією. Продовження у нас буде з розмахом». Передбачається, що «Як приручити дракона» стане трилогією, причому перший фільм був тільки розминкою.

«У продовженні буде більше дії, але при цьому ми не забуваємо про те, що так сподобалося глядачеві в оригіналі, - про емоційну складову, - продовжує Дін. - Але цього разу ми більше не застрягнемо на крихітному острівці в Північному морі, а розвернемося на все північне півкуля ».

Продюсери обіцяють ввести нових персонажів і нових драконів. Кріс Сандерс, який на пару з Деблуа знімав «Як приборкати дракона», значиться продюсером сиквела. Зараз він зайнятий на проекті DreamWorks Animation під назвою «Печерні люди».

«Як приборкати дракона» зібрав у світовому прокаті майже 500 мільйонів доларів, ставши одним з найбільш касових фільмів 2010 року.

Мультфільм був знятий за мотивами книги Крессида Коуелл. Письменниця в цьому році повинна видати дев'яту книгу про Іккінга і його друзів. Однак автори мультфільму сильно відхилилися від книги Коуелл. Зокрема, вікінги в книгах спеціально ловлять драконів, а не борються з ними. Крім того, дракони в книгах говорять, а Беззубік є звичайнісіньким середнім драконом.
5722
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Край «Дикий Захід»
Злі пташки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно