,
Ми - такі
Брати по зброї
Розчарування

Кінокритики США обрали найкращий фільм 2017 року

Кінокритики США обрали найкращий фільм 2017 року Кінокритики США обрали найкращий фільм 2017 року Кінокритики США обрали найкращий фільм 2017 року
Національна рада кінокритиків США (National Board of Review) назвала найкращий фільм 2017 року.

На їхню думку, кращою картиною року, що минає стала гостросюжетна картина Стівена Спілберга «Секретне досьє». Фільм, заснований на реальних подіях, розповідає про протистояння журналістів і американського уряду в роки війни у В'єтнамі. Виконавці головних ролей Том Генкс і Меріл Стріп названі кращими акторами 2017 року.

Віллем Дефо за роль в картині «Проект« Флорида» і Лорі Меткаф за роль в «Леді Птаха» стали кращими акторами другого плану. Автор фільму «Леді Птаха» Грета Гервіг була визнана кращим режисером року.

Двома нагородами кінокритики відзначили трилер «Пастка»: за кращий режисерський дебют (Джордан Піл) і кращий акторський ансамбль.

Кращим мультфільмом критики визнали проект студії Pixar «Коко» про пригоди дванадцятирічного хлопчини Мігеля, який, мріючи стати гітаристом, відправляється в Країну мертвих, щоб зустрітися зі своїм кумиром Ернесто де ла Крусом.

Повний список переможців опублікований на офіційному сайті премії.

Вручення премій відбудеться 9 січня 2018 року в Нью-Йорку. Відзначимо, що Національна рада кінокритиків США є однією з найвпливовіших професійних об'єднань в американській кіноіндустрії. Віна була заснована у 1909 році. За традицією саме з моменту присудження цієї премії великий нагородний сезон вважається відкритим.
15304
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Відьми Іст-Енду
Табу
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно