,
Абатство Даунтон
Гострі козирки
Відкриття відьом

Національне співтовариство кінокритиків США назвало фільм року

Національне співтовариство кінокритиків США назвало фільм року Національне співтовариство кінокритиків США назвало фільм року
Фільм Ларса фон Трієра «Меланхолія» є кращим кінопроектом року. Таке рішення прийняло Національне співтовариство кінокритиків США.

Проте в категорії "кращий режисер" перемога дісталася Терренсу Маліку, який зняв «Древо життя». Бред Пітт, який зіграв в цій картині головну роль визнаний кращим актором року. А нагорода в номінації "краща актриса" присуджено Кірстен Данст, яка знялася в проекті фон Трієра.

У Національне співтовариство входять 58 найвпливовіших кінокритиків країни. Вибір лауреатів здійснюється простим голосуванням.
2728
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Еш проти Зловісних Мерців
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно