,
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти
Декстер
Леді Баг та Супер-Кіт

Кінокритики Лос-Анджелеса назвали кращий фільм 2014

Кінокритики Лос-Анджелеса назвали кращий фільм 2014 Кінокритики Лос-Анджелеса назвали кращий фільм 2014
У США роздали нагороди Лос-анджелеського асоціації кінокритиків, яка цього року визнала найкращим фільмом драму Річарда Лінклейтера «Юність» (Boyhood). Актриса Патриція Аркетт також взяла приз за свою роль у стрічці, а сам Лінклейтер удостоївся нагороди за режисуру.

Сімейну драму «Юність» з одними і тими ж підростаючими акторами Лінклейтер знімав цілих 12 років. За режисуру фільм вже відзначений «Срібним ведмедем» Берлінського кінофестивалю 2014 року. Картина також є одним з яскравих фаворитів майбутньої премії «Оскар».

У номінації «Кращий актор» нагороди удостоївся Том Харді за свою роль у драмі одного актора «Лок», а кращим іноземним фільмом кінокритики назвали «Іду» польського режисера Павла Павліковського. Фільм Веса Андерсона «Готель «Гранд Будапешт» удостоївся нагороди за кращий сценарій. Кращою документальною стрічкою визнали фільм про Едварда Сноудена «Громадянин чотири».
8493
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Помаранчевий - хіт сезону
Пригоди Мерліна
Пуститися берега
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно