,
Еш проти Зловісних Мерців
Дві дівчини без копійчини
Футурама

Стали відомі подробиці сюжету фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 2»

Стали відомі подробиці сюжету фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» Стали відомі подробиці сюжету фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 2» Стали відомі подробиці сюжету фільму «Фантастичні звірі і де їх шукати 2»
Сьогодні офіційно стартували зйомки продовження «Фантастичних звірів і де їх шукати», і Warner Bros. поділилися першими подробицями про сюжет фентезі-фільму за сценарієм Дж. К. Роулінг.

Дія сиквела розгорнеться в 1927 році, через кілька місяців після подій оригінальної стрічки. Могутній темний маг Геллерт Гріндевальд (Джонні Депп) тікає з-під варти і починає пошуки ще більшої кількісті прибічників з метою здійснити свою зловісну мету - світове панування. Єдиний, хто здатний зупинити його, це чарівник Албус Дамблдор (Джуд Лоу), який колись був кращим другом Гріндевальда. Але Дамблдору не вдасться впоратися зі злом поодинці, тому він вирішує заручитися підтримкою свого колишнього учня, Ньюта Скамандера (Едді Редмейн). Захоплююча пригода, повна неймовірних небезпек, знову об'єднає Ньюта з Тіною (Кетрін Вотерстон), Куїні (Елісон Судол) і Якобом (Ден Фоглер), а також перевірить на міцність їх дружбу і вірність один одному.

Також до акторського складу входять Зої Кравіц (Літа Лестрейндж), Езра Міллер (Криденс), Каллум Тернер (Тесей Скамандер) і Клаудія Кім. Режисерське крісло проекту (як і всіх наступних трьох частин) знову займе Девід Йєтс.

Реліз нового фентезі очікується 15 листопада 2018 року.

Нагадаємо, що стрічка «Фантастичні звірі і де їх шукати» стала найбільш прибутковою для Warner Bros. в минулому 2016 році. При витратах в $180 млн, фільм приніс творцям - $814 млн.
14102
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Друзі
Крила кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно