,
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Гра престолів
Шерлок

Джоан Роулінг напише сценарій до нового фільму

Джоан Роулінг напише сценарій до нового фільму Джоан Роулінг напише сценарій до нового фільму Джоан Роулінг напише сценарій до нового фільму
Хороша новина для шанувальників творчості відомої письменниці Джоан Роулінг: до екранізації готується ще одна її книжка. Цього разу компанія Warner Bros. екранізує «Фантастичних тварин і де їх шукати» (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - додаток до саги про Гаррі Поттера, і Роулінг сама напише по ньому сценарій.

Головним героєм стане Ньют Скамандер, вигаданий автор книг з магічної зоології, який відкрив безліч найдивовижніших чарівних істот і побував в неймовірних місцях. Відправною точкою дії фільму стане Нью-Йорк за 70 років до подій, описаних в книжках про Поттера. При цьому фільм не буде приквелом або сиквелом «Поттеріани», а претендує на самостійність. «За допомогою цього фільму ми постараємося розсунути межі казкового всесвіту», - стверджує Роулінг.

Письменниця каже, що з великою радістю візьметься за сценарій, так як обожнює Ньюта і давно хотіла побачити його у центрі подій. Коли кінобоси прийшли до неї з ідеєю фільму, Джоан зраділа і наполягла, щоб сценарій писала саме вона, а не хтось чужий. «Я стільки років провела в цьому казковому всесвіті, стільки знаю про Ньюта, що вирішила сама взятися за роботу», - пояснює вона.

Нагадаємо, що серія романів про Гаррі Поттера була екранізована в наступних фільмах:

1. Гаррі Поттер та філософський камінь (2001)
2. Гаррі Поттер та таємна кімната (2002)
3. Гаррі Поттер та в'язень Азкабану (2004)
4. Гаррі Поттер та Кубок вогню (2005)
5. Гаррі Поттер та Орден Фенікса (2007)
6. Гаррі Поттер та напівкровний принц (2009)
7. Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 1 (2010)
8. Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2 (2011)
5688
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Хороший лікар
Пуаро Агати Крісті
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно