,
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Доктор Хаус
Теорія великого вибуху

Рекорд першого дня залишився у Гаррі Поттера

Рекорд першого дня залишився у Гаррі Поттера Рекорд першого дня залишився у Гаррі Поттера
Рекорд в касових зборах за перший день в прокаті, встановлений раніше фільмом «Гаррі Поттер та Смертельні реліквії: Частина 2», залишився неперевершеним.

Як повідомляється в прес-релізі компанії Walt Disney - «Месники», що стартували в Північній Америці, заробили в прем'єрний день 80,5 мільйона доларів, тоді як рекорд фінальної частини «поттеріани» склав 91 мільйон доларів.

Проте, загальна динаміка зборів свідчить, що до кінця перших вихідних «Месникам» все ж таки вдасться підняти планку на нову висоту. Очікується, що збори картини на батьківщині досягнуть 170-175 мільйонів доларів.

А загальносвітові збори впритул наблизяться до 600 мільйонів доларів.
2947
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Табу
Відьми Іст-Енду
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно