,
11.22.63
Сімпсони
Край «Дикий Захід»

Warner Bros. приступає до продовження фільму «Я - легенда»

Warner Bros. приступає до продовження фільму «Я - легенда» Warner Bros. приступає до продовження фільму «Я - легенда»
Кінокомпанія Warner Bros. нарешті дала «зелене світло» на продовження фантастичного фільму «Я - легенда». Про це повідомляє ресурс Deadline.

Відповідну угоду укладено з Аківа Голдсманом і компанією Вілла Сміта Overbrook Entertainment.

Сюжет майбутньої картини поки невідомий, більше того, не уточнюється чи стане вона сиквелом або приквелом. Раніше сам Сміт говорив, що у фільмі, можливо, буде розказано про падіння останнього міста людей і про те, як Роберт Невілл виявився на самоті в оточенні мутантів.

Проте, творці продовження можуть скористатися альтернативною кінцівкою оригінальної картини, яка цілком придатна і для зйомок прямого сиквела.

Нагадаємо, що фільм «Я - легенда» був випущений в 2007 році. При бюджеті в 150 мільйонів доларів він заробив у прокаті майже 600 мільйонів.
3322
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Розчарування
Всі жінки відьми
Шерлок
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно