,
Хроніки Шаннари
Табу
Американська історія злочинів

Сет Гордон підшукав собі новий проект

Сет Гордон підшукав собі новий проект Сет Гордон підшукав собі новий проект
Кінорежисер Сет Гордон очолить зйомки драми «Life in Rewind», заснованій на книзі Террі В. Мерфі.

Картина розповість про багатообіцяючого юного атлета Еда Зайна, що зумів побороти важке психічне захворювання завдяки допомозі професора з Гарварда. У ранньому віці Ед став свідком смерті власної матері, після чого у хлопчика розвинувся обсесивно-компульсивний розлад (ОКР). Страх смерті був настільки великим, що Зайн протягом трьох років відмовлявся залишати підвал свого будинку. І тільки доктор Майкл Дженік зміг допомогти Еду, але для цього йому довелося вийти за межі традиційної медицини.

Майбутня стрічка порівнюється з такими фільмами, як «Розумник Вілл Хантінг» і «Мій хлопець - псих!».

«Ця історія підкорила наші серця, як і розуміння Сетом того болю, який відчував Ед Зайн», - відзначили в своїй заяві продюсери проекту Джон Паверс Міддлтон («Не дихай») і Алекс Фостер («Голоси»).

Нагадаємо, що останньою роботою Сета Гордона є ремейк «Рятувальників Малібу», який зараз йде в кінотеатрах. Також в цьому році стартує ще один проект режисера - медична теледрама «Хороший лікар» про молодого талановитого лікаря з синдромом саванта, який не здатний нічого відчувати до інших людей, але змушений рятувати їх життя.
5212
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Картковий будинок
Нескінченне кохання
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно