,
Вейворд Пайнс
11.22.63
Гострі козирки

Джоді Фостер продовжить знімати кіно

Джоді Фостер продовжить знімати кіно Джоді Фостер продовжить знімати кіно Джоді Фостер продовжить знімати кіно
Скоро відбудеться прем'єра багатостраждального фільму Джоді Фостер «Бобер». Сумну популярність проекту надав скандал, пов'язаний з Мелом Гібсоном. Втім, проблеми Фостер не зупиняють і актриса готова заново сісти в режисерське крісло, але цього разу вона звернеться до фантастики.

Джоді зізналася, що зараз працює над сценарієм науково-фантастичного трилера. «Там є сімейний елемент, але більшою мірою це жанрове кіно, - говорить Фостер, яка довгий час виношує цей проект. - Мені хочеться зняти його, бо цей світ знакомий мені тільки з акторською боку, але не з режисерської. Багато чого маю продумати. Не можна сказати: ось лиходій, а ось монстр ».

Поки що проект знаходиться на стадії створення сценарію, але він буде завершений ще дуже нескоро.

Нещодавно Фостер закінчила зйомки у драмі «Бог різанини» у Романа Поланського. Трохи пізніше в цьому році вона зніметься у фантастичному фільмі «Елізіум». Це буде друга повнометражна стрічка режисера «Дев'ятий округ» Ніла Бломкампа. У головній чоловічій ролі зайнятий Метт Деймон. Джоді Фостер підтвердила свою участь на минулому нещодавно фестивалі SXSW. «Так, так, так, я буду зніматися, але там роботи всього на три тижні», - сказала актриса. Скорійш за все, у неї роль другого плану, але сюжет тримається в найсуворішій таємниці.

Зйомки «Елізіума» розпочнуться в липні і пройдуть спочатку у Ванкувері, а потім у Мексиці. Потім почнеться довгий період постпродакшну, так що чекати фільм Бломкампа в кінотеатрах треба не раніше 8 березня 2013 року.
3022
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Люцифер
Статус стосунків: усе складно
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно