,
Хроніки Шаннари
Величне століття. Нова володарка
Сімпсони

Кері Малліган розповість про військову журналістку Кейт Вебб

Кері Малліган розповість про військову журналістку Кейт Вебб Кері Малліган розповість про військову журналістку Кейт Вебб Кері Малліган розповість про військову журналістку Кейт Вебб
Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган намір зіграти головну роль у фільмі «На іншій стороні» (On The Other Side).

Фільм буде заснований на автобіографічній книзі «На іншій стороні: 23 дні з в'єтконгівцями» військової журналістки Кейт Вебб. Висвітлюючи події В'єтнамської війни для інформаційного агентства «United Press», Вебб пережила запеклі бої і 23 дні полону в джунглях Камбоджі після того, як у 1971 році була взята в заручники комуністичними силами. Журналістка вважалася загиблою, в «New York Times» навіть вийшов присвячений їй некролог, проте в підсумку вона була звільнена. Кейт Вебб висвітлювала численні конфлікти, в тому числі виведення радянських військ з Афганістану. Вона померла від раку в 2007 році у віці 64 років.

Крім ролі Малліган виступить в якості продюсера стрічки у співпраці з компаніями First Look Media, Pictures Films і EBM Production.

«Я щаслива втілити на екрані чудову історію Кейт Вебб, - поділилася Кері Малліган. - Її чесність, допитливість і наполегливість виділяли її з безлічі інших журналістів того часу, що в підсумку врятувало їй життя. У світі зростаючих розбіжностей я не можу придумати більш актуального персонажа. Своїм виживанням вона зобов'язана бажанням зрозуміти іншу сторону історії, дізнатися правду і чесно розповісти про це. Для мене велика честь займатися цим проектом з такою талановитою командою продюсерів».

За словами президента компанії First Look Media Майкла Блума, будучи однією з небагатьох жінок-репортерів, які займалися війною у В'єтнамі, Кейт Вебб пережила найжорстокіші випробування, з якими тільки міг зіткнутися військовий кореспондент. Ми раді, що саме Малліган втілить на екрані образ цієї безстрашної жінки.

Зйомки картини планується почати навесні 2018 року.
6185
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Леді Баг та Супер-Кіт
Нескінченне кохання
Секс і Каліфорнія
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно