,
Нарко
Американська історія злочинів
Південний Парк

Рідлі Скотт зніме фільм про викрадення онука відомого мільярдера

Рідлі Скотт зніме фільм про викрадення онука відомого мільярдера Рідлі Скотт зніме фільм про викрадення онука відомого мільярдера Рідлі Скотт зніме фільм про викрадення онука відомого мільярдера Рідлі Скотт зніме фільм про викрадення онука відомого мільярдера
Рідлі Скотт приступає до свого нового проекту - кримінальної драми «Всі гроші світу» (All the Money in the World).

В основу фільму лягла реальна історія, яка сталася в 1973 році з сім'єю одного з найбагатших людей в світі - нафтового магната Жана Пола Гетті. Онук мільярдера, Пол Гетті III, був викрадений невідомими, які вимагали за підлітка викуп у розмірі $17 мільйонів. Дід-мільярдер відмовився платити, вважаючи, що тінейджер інсценував викрадення: Пол Гетті III часто жартував, що виманити гроші у скупого дідуся можна тільки таким неординарним способом. Але після того, як сім'я отримала пасмо волосся і відрізане вухо Пола його матері Гейл Харріс вдалося переконати Жана Пола Гетті дати їй грошей. Магнат розщедрився аж на $2,2 млн, оскільки це була максимальна сума, що не обкладалася податком. Після п'яти місяців полону хлопця звільнили, але те, що сталося зломило його, перетворивши в алкоголіка і наркомана. Через 8 років після викрадення він осліп, втратив дар мови і провів решту життя в інвалідному кріслі.

Над сценарієм картини працює Девід Скарпа, автор тюремної драми «Останній замок».

На роль головної героїні - Гейл Харріс - Скотт має намір запросити актрису першого ешелону. В якості однієї з претенденток розглядалася Анджеліна Джолі, проте їй довелося відмовитися через зайнятість в інших проектах. Зараз ведуться перемовини з Наталі Портман. За чутками, на головну чоловічу роль претендує ще одна зірка Голлівуду - Джек Ніколсон.

Зйомки, фінансовою стороною яких займеться студія Imperative Entertainment, стартують у травні 2017 року в Італії.

Через щільну зайнятість новим проектом Скотту доведеться відкласти адаптацію бестселера Дона Вінслоу «Картель», хоча робота над сценарієм картини про наркомафію триває. Режисер сподівається повернутися до фільму, одну з головних ролей в якому зіграє Леонардо ДіКапріо, після того, як він зніме «Всі гроші світу».
6805
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Шерлок
Діагноз - майже не закохані
Касл
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно