,
Американська історія злочинів
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Пригоди Джекі Чана

Ентоні Хопкінс зніметься в кримінальній драмі «Ходімо зі мною»

Ентоні Хопкінс зніметься в кримінальній драмі «Ходімо зі мною» Ентоні Хопкінс зніметься в кримінальній драмі «Ходімо зі мною»
Ентоні Хопкінс зіграє одну з головних ролей у кримінальній драмі «Ходімо зі мною» (Go With Me).

Стрічка є екранізацією роману Касла Фрімана мол., що вийшов у 2008 році, про молоду дівчину Лілліан, яка повертається в рідне місто на північно-західному узбережжі Тихого океану і піддається там переслідуванням з боку колишнього копа, а тепер злочинного авторитета на ім'я Блеквей. Хопкінс у стрічці зіграє роль лісоруба-пенсіонера, який вирішив допомогти Лілліан в її нелегкій справі.

Над сценарієм фільму попрацювали Джо Ганджемі («Будинок проклятих») і Грегорі Джейкобс («Лікарня Никербокер»). Постановкою займеться шведський режисер Даніель АльфредсонДівчина, яка грала з вогнем»)

Зйомки картини почнуться в середині листопада після додаткових кастингів. Продюсерами фільму стануть Рик Дагдейл і Ліндсей Вільямс.

Нагадаємо, що цього року за участю Ентоні Хопкінса вийшла пригодницька драма «Ной» Даррена Аронофскі. Зараз актор зайнятий в ще одному фільмі Альфредсона - «Викрадення Фредді Хайнекена», в якому Хопкінс грає головну роль пивного маганата.
6322
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Безсоромні
Флінстоуни
Царство
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно