,
Абатство Даунтон
Хороший лікар
Таємниці Ґравіті Фолз

Ентоні Хопкінс зіграє викраденого пивного магната

Ентоні Хопкінс зіграє викраденого пивного магната Ентоні Хопкінс зіграє викраденого пивного магната
Ентоні Хопкінс зіграє головну роль у трилері «Викрадення Фредді Хайнекена» (Kidnapping Freddy Heineken). Постановкою стрічки займеться Деніель Альфредсон, старший брат режисера картин «Впусти мене» та «Шпигун, вийди геть». Сценарій до картини написав Вільям Букфілд за мотивами журналістського розслідування Пітера Р. де Вріза.

Дія стрічки, заснованої на реальних подіях, розгорнеться у 1983 році і розповість про викрадення данського пивного магната Фредді Хайнекена та його водія. Згодом обидва були звільнені після виплати рекордного викупу у розмірі 50 млн доларів.

Окрім Ентоні Хопкінса у картині зіграють Сем ВортінгтонАватар»), Райан Квантен, Джим СтерджессОдин день»). Зйомки фільму почнуться наприкінці жовтня у Бельгії.

Нагадаємо, що в цьому році Ентоні Хопкінса можна буде побачити у комедійному бойовику «РЕД 2» та пригодницькому фентезі «Тор 2: Царство темряви».
3895
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Безсоромні
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно