,
Сини Анархії
Знебожені
Доктор Хаус

Зйомки «Форсажу 7» припинені на невизначений термін

Зйомки «Форсажу 7» припинені на невизначений термін Зйомки «Форсажу 7» припинені на невизначений термін
Трагічна смерть Пола Вокера внесла корективи в знімальний процес фільму «Форсаж 7», в якому актор виконував головну роль.

Студія Universal прийняла рішення припинити роботу над екшном, щоб дати друзям і колегам Пола отямитися. В даний час продюсери та режисер Джеймс Ван намагаються розібратися у подальшій долі картини. Як продовжити франшизу без провідного актора?

Зйомки «Форсажу 7» почалися у вересні в Атланті і після канікул на честь дня Подяки мали відновитися на цьому тижні.

Нагадаємо, Пол Вокер загинув в автомобільній катастрофі суботнім днем 30 листопада в місті Санта-Кларита. Акторові було 40 років.
4084
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
11.22.63
Розчарування
Кохання напрокат
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно