,
Постукай в мої двері
Абатство Даунтон
Маніяк

У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017

У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017 У США вручені нагороди Critics Choice Awards 2017
У Санта-Моніці пройшла церемонія вручення щорічної премії асоціації кінокритиків США і Канади (The Broadcast Film Critics Association).

Музична стрічка «Ла-Ла Ленд» американського режисера Демієна Шазелла була удостоєна премії «Вибір критиків» (Critics 'Choice Movie Awards) в номінації «Кращий фільм» за підсумками 2016 року. Картина, що розповідає про історію кохання джазового піаніста і актриси в Лос-Анджелесі, також виграла в наступних номінаціях: кращий режисер, кращий оригінальний сценарій, краща операторська робота, кращий художник-постановник, кращий монтаж, краща музика і кращий саундтрек до фільму («City of Stars»).

У номінації «Кращий актор» нагорода була присуджена Кейсі Аффлеку за роль у фільмі «Манчестер біля моря». Картина Кеннета Лонергана розповідає про повернення молодого чоловіка, якого і зіграв Аффлек, в рідне місто. Нагороду за кращу жіночу роль присудили Наталі Портман. Вона виконала у фільмі «Джекі» чилійського режисера Пабло Ларраїна роль Жаклін Кеннеді - дружину 35-го президента США Джона Кеннеді.

У номінації «Кращий екшн-фільм» перемогла військова драма Мела Гібсона «З міркувань совісті», що розповідає про рядового санітара Десмонда Доссе. Будучи переконаним пацифістом, він врятував життя десяткам американських солдатів і увійшов до списку найбільших військових героїв усіх часів. Зігравший Досса актор Ендрю Ґарфілд був визнаний кращим актором в екшн-фільмі, а жіночу нагороду в цій категорії отримала Марго Роббі з «Загіну самогубців».

«Дедпул» переміг в категорії «Краща комедія». Райана Рейнольдса, який зіграв у ній головну роль, визнали кращим комедійним актором. Кращою ж комедійною актрисою стала Меріл Стріп за стрічку «Флоренс Фостер Дженкінс».

Премію «Вибір критиків» в номінації «Кращий актор другого плану» отримав американець Махершала Алі за роль у фільмі «Місячне сяйво». Кращою актрисою другого плану кінокритики США і Канади визнали Віолу Девіс, яка зіграла в драмі «Огорожі», яка розповідає про расизм в США 1950-х років.

Серед науково-фантастичних фільмів і хорорів переміг фільм «Прибуття» канадського режисера Дені Вільнева, до того ж фільм отримав премію за кращий адаптований сценарій.

У номінації «Кращий фільм іноземною мовою» кінокритики присудили перемогу трилеру «Вона» виробництва Франції, Німеччини та Бельгії. Стрічка режисера Пола Верховена розповідає про парижанку, яка пережила важку психологічну травму.

Кращим анімаційним фільмом став диснеївський «Зоотрополіс», який обігнав такі стрічки, як «У пошуках Дорі», «Кубо і легенда самурая», «Ваяна», «Червона черепаха», «Тролі».

Серед серіалів головні нагороди завоювали проекти HBO: «Гра престолів» була названа «кращим драматичним серіалом», а в категорії «кращий комедійний серіал» перемогла «Кремнієва долина». Серед акторів в номінації «кращий актор в драматичному серіалі» перемогу здобув Боб Оденкірк, виконавець головної ролі в «Краще подзвоніть Солу». Серед драматичних актрис кращою була визнана Еван Рейчел Вуд, яка зіграла в серіалі HBO «Край «Дикий захід». Крім того, нагороди був удостоєний актор Алек Болдвін за його пародію на обраного президента США Дональда Трампа, яку він представив у ефірі «Saturday Night Live» на каналі NBC. Пародія викликала невдоволення політика - Трамп заявив, що не бачив гіршого пародіювання.

Нагадаємо, що премія Critics 'Choice Awards присуджується Асоціацією кінокритиків, які працюють на телебаченні, радіо і в інтернет-виданнях. Це професійне об'єднання складається з 300 чоловік і вважається найбільшим в Північній Америці.
6246
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Статус стосунків: усе складно
Полдарк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно