,
Касл
Гра престолів
Краще подзвоніть Солу

Гільдія акторів США оголосила переможців

Гільдія акторів США оголосила переможців Гільдія акторів США оголосила переможців Гільдія акторів США оголосила переможців Гільдія акторів США оголосила переможців Гільдія акторів США оголосила переможців
У Лос-Анджелесі названі імена лауреатів премії гільдії кіноакторів США (Screen Actors Guild Awards, SAG).

На думку акторської гільдії кращу чоловічу роль в цьому році виконав Леонардо ДіКапріо у фільмі «Легенда Г'ю Гласса». Його конкурентами були Джонні Депп, Майкл Фассбендер, Едді Редмейн і Брайан Кренстон. За роль мисливця Г'ю Гласса ДіКапріо вже отримав «Золотий глобус», нагороду кінокритиків США Critics Choice Award, а також номінований за неї на премію «Оскар».

Як відомо, в останні три роки всі лауреати SAG отримували «Оскар» у відповідній номінації. За 21 рік існування премії кіноакадемія розходилася з SAG у виборі кращої чоловічої ролі всього чотири рази, жіночої ролі - шість разів.

Кращою актрисою за версією SAG стала Брі Ларсон, яка зіграла головну роль у фільмі «Кімната».

Алісія Вікандер отримала приз як краща актриса другого плану за «Дівчину з Данії», а Ідріс Ельба удостоївся нагороди в аналогічній чоловічій номінації за роль у фільмі «Безрідні звірі».

Фільм «У центрі уваги» отримав нагороду за кращий акторський ансамбль.

У телевізійних номінаціях кращим актором в драматичному серіалі визнаний Кевін СпейсіКартковий будинок»), серед жінок у цій номінації перемогла Віола ДевісЯк уникнути покарання за вбивство»).

Кращою актрисою в комедійному серіалі визнали Узо Адуба («Помаранчевий - хіт сезону»), кращим актором - Джеффрі Тембора («Очевидне»).

Квін Латіфа була удостоєна нагороди як краща актриса в міні-серіалі («В блюзі тільки Бессі»), а Ідріс Ельба забрав свою другу статуетку - як кращий актор в міні-серіалі («Лютер»).

Втретє приз в номінації «Кращий акторський ансамбль драматичного серіалу» отримало шоу «Абатство Даунтон», а за кращий комедійний склад відзначили серіал «Помаранчевий - хіт сезону».

Крім того, нагороди за кращу команду каскадерів отримали «Шалений Макс: Дорога гніву» (серед фільмів) і «Гра престолів» (серед серіалів).
6858
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Невгамовні
Рання пташка
Пригоди Мерліна
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно