,
Відкриття відьом
Край «Дикий Захід»
11.22.63

Кейсі Аффлек

Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек Кейсі Аффлек
Коротка біографія:

Рід занять: Актор, продюсер, режисер, сценарист
Ім’я (лат.): Casey Affleck
Зріст: 1.75 м
Дата народження: 12 серпня, 1975 | лев
Місце народження: Фолмут, Массачусетс, США
Жанри: Драма, комедія, кримінал
Дружина: Саммер Фенікс ... двоє дітей

Біографія:

Кейсі Аффлек (Caleb Casey McGuire Affleck) народився в місті Фолмут, штат Массачусетс, що на північному сході США. Молодший брат знаменитого голлівудського актора і режисера Бена Аффлека. Його мама, Крістін Болд, була вчителькою початкових класів, а батько, Тімоті Аффлек, безбожно пив і довго не затримувався ні на одній роботі. Коли батьки розлучилися, мати взяла всю турботу про виховання 9-річного Кейсі і старшого сина Бена на себе. Саме вона привила своїм синам пристрасть до акторства: водила їх у театр, влаштовувала домашні спектаклі і часто збирала в своєму новому будинку в Кембриджі представників місцевої богеми. Завдяки зв'язкам матері брати вже в ранньому віці стали отримувати невеликі ролі в рекламі і масовках. У 1998 році Кейсі дали невелику роль в артхаусній стрічці «Лимонне небо». З віком мрія про сцену лише зміцнилася. До речі, наприкінці 80-х батько Аффлека пройшов курс реабілітації і повністю зцілився від пияцтва. У 14 років Кейсі зустрівся з ним і вперше побачив батька тверезим. Зараз вони підтримують стосунки.

Закінчивши школу в 1987 році, Кейсі вирішив переїхати в Лос-Анджелес, де на той час вже влаштувався Бен з нерозлучним другом Меттом Деймоном. Молодший Аффлек оселився в їх квартирі і почав оббивати пороги кіностудій. Незабаром йому посміхнулася удача - його взяли на роль Рассела в чорну комедію «Померти заради», де він зустрівся на знімальному майданчику з Ніколь Кідман і Хоакіном Феніксом. Саме Кейсі приніс режисерові стрічки Гасу Ван Сенту сценарій, написаний його братом в співавторстві з Деймоном. Десять років по тому він ліг в основу оскароносної драми «Розумник Вілл Хантінг».

У 1998 році Кейсі Аффлек знявся разом зі своїм братом у фільмі Кевіна Сміта «У гонитві за Емі», а також у парі з Кейт Хадсон у драмі «Пустельна туга». Через рік він з'явився в чорній комедії «Втопимо Мону!», де його партнерами стали Бетт Мідлер, Джеймі Лі Кертіс і Денні ДеВіто.

Наступною великою картиною за участю Кейсі стала гостросюжетна кримінальна стрічка «Одинадцять друзів Оушена». Аффлек, зігравши Віргіла Маллоя - водія-мормона і експерта з робототехніки, чудово вписався в колектив іменитих акторів - Бред Пітт, Джордж Клуні, Джулія Робертс, ставши незамінним учасником команди геніальних грабіжників.

У 2007 році Кейсі грає головну роль приватного детектива Патріка Кензі у фільмі «Бувай, дитинко, бувай» - режисерському дебюті Бена Аффлека. Стрічка розповідала історію приватних детективів, які намагаються знайти зниклу дитину. Разом з Кейсі в фільмі знялись Мішель Монаґан і Морган Фріман. В цьому ж році виходить ще один фільм за участю Аффлека молодшого - біографічний вестерн за мотивами історичного роману Рона Хансена «Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса». Роль Роберта Форда принесла Кейсі номінацію не тільки на «Золотий глобус», а й на «Оскар» як кращого актора другого плану. Але статуетка дісталася Хав'єру БардемуСтарим тут не місце»).

Після запаморочливого успіху Кейсі вирішив спробувати себе в якості режисера. Його дебютом стала картина «Я все ще тут». Фільм-біографія про кращого друга Кейсі - актора Хоакіна Фенікса, який вирішив зав'язати з кіно і спробувати себе в музичній індустрії.

Вдалим для Кейсі став 2016 рік. Актор зіграв головні ролі в трьох великих картинах: «Проти шторму», «Три дев'ятки» і «Манчестер біля моря». За роль в останньому він був номінований на премію «Оскар» за кращу чоловічу роль. До цього картина вже принесла йому премію «Золотий глобус». В ній розповідається про ледачого і безвідповідального сантехніка Лі, що стає опікуном свого племінника, який щойно втратив батька. Він повертається в своє рідне місто, в минулому якого приховані неприємні таємниці головного героя.

Також відомо, що Кейсі Аффлек займеться постановкою і зіграє головну роль в екранізації роману Пітера Рока «Мої знедолені». Він виконає роль жорстокого чоловіка, який разом з 13-річною дочкою живе в заповіднику. Одного разу бездомна сім'я випадково потрапляє під приціл соціальних служб. Цей фільм під робочою назвою «Світло мого життя» повинен вийти в прокат у 2018 році.

Зі своєю майбутньою дружиною, фотомоделлю і актрисою Саммер Фенікс, Кейсі познайомився завдяки її брату Хоакіну. Після шести років стосунків, у 2006 році, вони одружилися. У пари двоє синів: Індіана Август (2004) і Аттікус (2007). Шістнадцять років Кейсі і Саммер жили, здавалося, в любові і гармонії, але навесні 2016 року несподівано для шанувальників вони розійшлись. Причину розставання колишнє подружжя вважає за краще не коментувати, але намагаються підтримувати добрі відносини заради своїх дітей.

Кейсі дуже любить тварин - в дитинстві у нього були кішки, змії, морські свинки, черепахи. Зараз він є активним членом руху за права тварин, підтримує такі організації, як «PETA» і «Farm Sanctuary». Кейсі дотримується суворої веганскої дієти. У дитинстві деякий час Аффлек жив в Мексиці, тому він вільно володіє іспанською.

Актор:

Втрачений рай / Paradise Lost ... Gabriel
Несс / Ness
Добряк / The Kind One ... Danny Landon
2018 Льюїс і Кларк / Lewis and Clark (міні-серіал) ... Meriwether Lewis
2017 Старий і рушниця / The Old Man and the Gun
2017 Страшилка / A Ghost Story
2016 Три дев'ятки / Triple 9 ... Chris Allen
2016 Проти шторму / The Finest Hours ... Ray Sybert
2016 Манчестер біля моря / Manchester by the Sea ... Lee Chandler
2014 Інтерстеллар / Interstellar ... Tom
2013 Із пекла / Out of the Furnace ... Rodney Baze Jr.
2013 Несвяті / Ain't Them Bodies Saints ... Bob Muldoon
2011 Як обікрасти хмарочос / Tower Heist ... Charlie
2010 Я все ще тут / I'm Still Here ... Casey Affleck
2010 Вбивця всередині мене / The Killer Inside Me ... Lou Ford
2007 Бувай, дитинко, бувай / Gone Baby Gone ... Patrick Kenzie
2007 Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса / The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford ... Robert Ford
2007 Тринадцять друзів Оушена / Ocean's Thirteen ... Virgil Malloy
2006 Останній поцілунок / The Last Kiss ... Chris
2005 Самотній Джим / Lonesome Jim ... Jim
2004 Дванадцять друзів Оушена / Ocean's Twelve ... Virgil Malloy
2002 Джеррі / Gerry ... Gerry
2001 Одинадцять друзів Оушена / Ocean's Eleven ... Virgil Malloy
2001 Безсмертні душі / Soul Survivors ... Sean
2001 Американський пиріг 2 / American Pie 2 ... Tom Myers
2000 До уваги покупців / Attention Shoppers ... Jed
2000 Гамлет / Hamlet ... Fortinbras
2000 Надзвичайно вірна дружина / Committed ... Jay
1999 Втопимо Мону! / Drowning Mona ... Bobby Calzone
1999 200 сигарет / 200 Cigarettes ... Tom
1998 Печаль пустелі / Desert Blue ... Pete Kepler
1997 Розумник Вілл Хантінг / Good Will Hunting ... Morgan O'Mally
1997 Плавання / Floating ... Prep # 1
1996 У гонитві за Емі / Chasing Amy ... Little Kid
1996 У гонитві за сонцем / Race the Sun ... Daniel Webster
1995 Померти заради / To Die For ... Russel Hines
1990 Кеннеді з Массачусет / The Kennedys of Massachusetts (міні-серіал) ... Robert Kennedy - Ages 12-15
1988 Лимонне небо / Lemon Sky ... Jerry
1981 - 1994 Американський театр / American Playhouse (серіал) ... Jerry

Продюсер:

2018 Далека яскрава зірка / Far Bright Star
2016 The Joe Donovan Project ... виконавчий продюсер
2015 I Am Dying (ТБ) ... виконавчий продюсер
2010 Я все ще тут / I'm Still Here
2003 Всі виросли / All Grown Up (ТБ) ... виконавчий продюсер

Продюсер:

Далека яскрава зірка (2018) Far Bright Star
2018 Light of My Life
2010 Я все ще тут / I'm Still Here

Нагороди та премії:

Оскар 2017 рік
Переможець: Краща чоловіча роль («Манчестер біля моря»)

BAFTA 2017 рік
Переможець: Краща чоловіча роль («Манчестер біля моря»)

Золотий глобус 2017 рік
Переможець: Кращий актор в драматичному фільмі («Манчестер біля моря»)

Оскар, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса»)

Золотий глобус, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса»)

Премія Гільдії акторів, 2008 рік
Номінації: Краща чоловіча роль другого плану («Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса»)

Премія каналу «MTV» 2002 рік
Номінації: Краща екранна команда («Одинадцять друзів Оушена»)
6272
А ці обличчя Вам знайомі?:
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Люцифер
Південний Парк
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.