,
Цілком Таємно
Злі пташки
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

МакКонахі зіграє батька відомого американського наркодилера

МакКонахі зіграє батька відомого американського наркодилера МакКонахі зіграє батька відомого американського наркодилера
Володар «Оскара» Метью МакКонахі зніметься в кримінальній драмі «Білий хлопець Рік» (White Boy Rick).

Фільм буде заснований на реальній історії Річарда Верше-молодшого, який вважався найбільшим наркодилером в детройтському гетто. Причому такого статусу він домігся в 14-річному віці. Одночасно Верше встигав співпрацювати з ФБР і Управлінням по боротьбі з наркотиками. Але навіть це не завадило його арешту. У 1987-му Рік Верше був затриманий з майже вісьмома кілограмами героїну, що в підсумку призвело його до довічного ув'язнення, яке він відбуває донині.

Меттью Макконахі зіграє його батька. Хто виконає роль самого наркодилера Ріка, поки не повідомляється.

Проектом займається режисер Ян Деманж71», «Таємний щоденник дівчини за викликом»), сценарій належить Ною і Логану Міллер.

Зйомки почнуться в березні 2017 року. Дата виходу картини поки не визначена.

Найближчим часом Метью МакКонахі можна буде побачити в головній ролі пригодницької драми «Золото», прем'єра якого відбудеться наприкінці цього року. У 2017 році актор з'явиться в довгоочікуваній екранізації «Темної вежі».
6733
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Тихий океан
Брати по зброї
Вікінги
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно