,
Вейворд Пайнс
Хроніки Шаннари
Безсоромні

Меттью МакКонахі зніметься у фільмі про самогубців

Меттью МакКонахі зніметься у фільмі про самогубців Меттью МакКонахі зніметься у фільмі про самогубців
Меттью МакКонахі виконає одну з головних ролей у фільмі «Море дерев» (Sea of Trees) режисера Гаса Ван Сента.

Морем дерев (японська назва - Аокігахара) називається ліс біля підніжжя гори Фудзі. Це одне з найпопулярніших місць у світі серед самогубців. За наявними даними, щорічно в лісі знаходять від 70 до 100 тіл. МакКонахі зіграє американця, який приїжджає до Аокігахари, щоб покінчити з життям. Однак у лісі герой знайомиться з японцем, і між двома персонажами зав'язується дружба, яка змінює долю кожного з них.

Інформації про те, коли Гас Ван Сент приступить до зйомок фільму, поки що немає.

Останні два фільми за участю Меттью МакКонахі зараз входять до списку основних претендентів на «Оскар». Мова йде про стрічки «Далласький клуб покупців» і «Вовк з Волл-стріт». Обидві вони представлені в номінації «Кращий фільм». Крім того, сам МакКонахі має шанси отримати нагороду Американської кіноакадемії за головну роль у драмі «Далласький клуб покупців».
3841
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Полдарк
Пані Фазілет і її доньки
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно