,
Діагноз - майже не закохані
Абатство Даунтон
Пригоди Мерліна

Меттью МакКонахі відправиться в місто контрабандистів

Меттью МакКонахі відправиться в місто контрабандистів Меттью МакКонахі відправиться в місто контрабандистів
Володарю «Оскара» Меттью МакКонахі запропонована головна роль у кримінальному трилері «Сьюдад» (Ciudad).

В основу фільму покладена однойменна графічна новела Анде Паркса та ілюстратора Фернандо Леона Гонсалеса. До головного героя, наймита Тайлера Рейка, звертається бразильський наркобарон з проханням повернути додому викрадену дочку, яка знаходиться в Сьюдад-дель-Есте - місті, розташованому на кордоні Парагваю, Бразилії та Аргентини. Однак після того, як помічник Рейка обводить його навколо пальця, герою доводиться рятувати не тільки дівчину, але й себе самого, намагаючись вибратися з так званого «району трьох кордонів», де процвітає злочинність і контрабанда.

Сценарій стрічки написаний братами Джо та Ентоні РуссоПерший месник. Друга війна»). Виробництвом фільму займається кінокомпанія Sony Pictures, яка зараз зайнята пошуками режисера проекту.

Нагадаємо, що Меттью МакКонахі недавно завершив зйомки в драмі «Золото», де його колегами по майданчику стали Брайс Даллас Говард і Едгар Рамірез, а в числі майбутніх проектів актора можна знайти картину «The Billionaire's Vinegar».
6600
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Поліція Парадайз
Відьми Іст-Енду
Закон і порядок. Спеціальний корпус
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно