,
Моє чуже життя
І мертві підуть
Безсоромні

Teen Choice Awards 2016: Переможці

Teen Choice Awards 2016: Переможці Teen Choice Awards 2016: Переможці Teen Choice Awards 2016: Переможці Teen Choice Awards 2016: Переможці Teen Choice Awards 2016: Переможці
В ніч з 31 липня на 1 серпня в Каліфорнії стали відомі переможці премії Teen Choice Awards 2016.

Тріумфатором вечора став Джастін Тімберлейк. Співак і актор отримав спеціальний приз - нагороду десятиліття - за видатні досягнення. Джастін виголосив дуже довгу і емоційну промову, в якій зазначив, що з думкою підлітків потрібно рахуватися і розповів про свій шлях до успіху.

Кращим фільмом у стилі екшн був названий «Дедпул» режисера Тіма Міллера. Ділан О'Брайн («Той, що біжить лабіринтом. Випробування вогнем») і Шейлін ВудліДивергент. Глава 3: Віддана») стали кращими акторами цього жанру.

«Перший месник: Протистояння» визнаний найкрутішим фантастичним фільмом. Кращими акторами фантастичного жанру названі Кріс ЕвансПерший месник: Протистояння») і Дженніфер ЛоуренсГолодні ігри: Переспівниця. Частина 2»)

Перше місце серед драм зайняла стрічка «Чудеса з небес», а серед драматичних акторів - Леонардо ДіКапріоЛегенда Г′ю Гласса») і Дженніфер ЛоуренсДжой»).

Найсмішнішою комедією було визнано «Шалений патруль 2», кращими комедійними акторами - Зака Ефрона і Хлоя Грейс Морец, (обидва отримали призи за ролі у фільмі «Сусіди 2»).

Як і рік тому, переможцем в категорії кращий драматичний серіал стала телевізійна молодіжна драма «Гарненькі брехухи», заснована на однойменній серії романів письменниці Сари Шепард. Йен Хардінг і Ешлі Бенсон, які зіграли в цьому шоу, стали кращими драматичними телеакторами.

В категорії кращий фантастичний серіал переможцем став проект каналу ABC «Якось у казці». Призи найкращих акторів цього жанру отримали - Грант Гастін («Флеш») і Лана Паррія («Якось у казці»).

У жанрі телекомедії перможцями стали - ситком «Повний дім» та актори Росс Лінч («Остін і Еллі») и Кендіс Кемерон Буре («Повний дім»)

Знаменита і епатажна Кім Кардашьян цього вечора теж не залишилася без нагороди. Її телешоу «Світське життя сімейства Кардашьян» стало найкращим в категорії «Краще реаліті-шоу».

Повний список лауреатів премії можна побачити тут.

Нагадаємо, що щорічна премія Teen Choice Awards була заснована у 1999 році. За правилами конкурсу голосування проводиться серед підліткового населення від 13 до 19 років. Переможцям вручається дошка для серфінгу з логотипом «шоу року».
6222
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Футурама
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно