,
Рання пташка
Як козаки...
Шерлок

Підлітки склали список найкращих серіалів

Підлітки склали список найкращих серіалів Підлітки склали список найкращих серіалів
Стали відомі номінанти на премію Teen Choice Awards 2012. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter - серіал «Щоденники вампіра» номіновано в шести категоріях.

Проект номінований за категоріями: кращий фантастичний серіал, кращий актор ТВ (Йен Сомерхалдер, Пол Веслі), краща актриса ТБ (Ніна Добрев, Кет Грехем). А також Йен Сомерхалдер позмагається з іншими акторами за звання самого привабливого хлопця.

В минулому році серіал був нагороджений п'ятьма дошками для серфінгу, які є в даному випадку призом.
Зазначимо, що за звання краща теледрама змагатимуться такі серіали, як «Пліткарка», «Помста», «Милі обманщиці», «Кістки» і новий проект «Зв'язок».

А в категорії найкращий фантастичний серіал «Щоденники вампіра» позмагаються з «Надприродним», «Межою», «Справжньою кров'ю» і «Одного разу в казці».
16315
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Життя з Луї
Пуститися берега
Злюки бобри
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно