,
Всі жінки відьми
Поліція Парадайз
Американці

Оголошено переможців молодіжної премії Teen Choice Awards 2014

Оголошено переможців молодіжної премії Teen Choice Awards 2014 Оголошено переможців молодіжної премії Teen Choice Awards 2014 Оголошено переможців молодіжної премії Teen Choice Awards 2014
В Лос-Анджелесі оголосили лауреатів молодіжної премії Teen Choice Awards. Церемонія нагородження проходила в Shrine Auditorium.

У телевізійних номінаціях призи дісталися: Люсі Хейл і Тайлеру Блекберну («Гарненькі брехухи»), Ніні Добрев і Йену Сомерхалдеру («Щоденники вампіра»), Лії Мішель («Лузери») і Россу Линчу («Остін і Еллі»).

Нагородами також були відзначені шоу «Гарненькі брехухи», «Щоденники вампіра», «Теорія великого вибуху», «Сімпсони» та «Голос».

Премії в категорії кіно присуджені Шейлін ВудліДивергент» і «Винні зірки»), Тео Джеймсу («Дивергент»), Джошу Хатчерсону і Дональду Сазерленду (обидва - «Голодні ігри: У вогні»), Енсела Елгорту («Винні зірки»), Кевіну Гарту («Шалений патруль»), Дженніфер ЛоуренсГолодні ігри: У вогні» і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього»), Еммі РобертсМи - Міллери»), а також Ченнінг Татуму і Джоні Хіллу (обидва - «Мачо і ботан 2»).

Кращою драмою став фільм «Винні зірки», кращим бойовиком - «Дивергент», кращим фантастичним фільмом - «Голодні ігри: У вогні», кращою комедією - «Інша жінка», кращим фільмом літа - «Мачо і ботан 2».

Повний список номінантів та лауреатів премії можна побачити тут.
6505
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Відкриття відьом
Гріфіни
Моє чуже життя
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно