,
Люцифер
Злюки бобри
Табу

У США вручені нагороди Teen Choice Awards

У США вручені нагороди Teen Choice Awards У США вручені нагороди Teen Choice Awards У США вручені нагороди Teen Choice Awards
У США відбулося урочиста церемонія вручення премій Teen Choice Awards, якою підлітки нагороджують зірок кіно, телебачення та спорту. В цьому році в голосуванні взяли понад 134 000 000 чоловік.

Головну премію Ultimate Choice Award, яка вручається за досягнення в області кінематографії, отримали зірки «Сутінків» Тейлор Лотнер, Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон. Зазначимо, що у творців популярної кінофраншизи вже більше 40 стилізованих дощок для серфінгу, які і є трофеями даної церемонії. Стюарт також була відзначена премією як краща актриса літнього сезону («Білосніжка і мисливець»), і як краща актриса мелодрами («Сутінки Сага: Світанок - Частина 1")

Кращою комедією був названий фільм «Мачо і ботан». Емма Стоун удостоїлася відразу двох призів: як краща драматична актриса («Прислуга»), так і краща комедійна («Це - безглузде кохання»).

Кращим актором у жанрі «фантастика-фентезі» став Джош ГатчерсонГолодні ігри»). Його колега по фільму Дженніфер Лоуренс здобула перемогу в аналогічній жіночій категорії.
Кращим драматичним актором названий Зак ЕфронЩасливчик»).

Премія Teen Choice Awards вручалася в 14-й раз.
2651
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Гільда
Доктор Хаус
Поліція Парадайз
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно