,
Царство
Чорний список
Захисники

Названо лауреатів премії «Kid's Choice Awards 2013»

Названо лауреатів премії «Kid's Choice Awards 2013» Названо лауреатів премії «Kid's Choice Awards 2013»
23 березня у Лос-Анджелесі відбулося вручення премій «Kid's Choice Awards 2013». Юні американські глядачі телеканалу Nickelodeon вибрали своїх улюбленців серед музикантів і акторів, а також проголосували за кращий фільм і кращу пісню минулого року.

Кращим фільмом минулого року визнані «Голодні ігри». Улюбленцем підлітків виявився голлівудський актор Джонні Депп, якого нагородили за роль у фільмі «Похмурі тіні». Кращим голосом в анімаційній картині названий Адам Сендлер за «Монстрів на канікулах».

Крістен Стюарт перемогла відразу в двох категоріях: «Улюблена акторка» (останні «Сутінки») і «Улюблена героїня бойовика» («Білосніжка та мисливець»). Дуейна «Скелю» Джонсона нагородили за роботу над картиною «Подорож 2: Таємничий острів». Перемога в категорії «найкращий анімаційний фільм» дісталася проекту «Ральф-руйнівник».

У голосуванні, яке проходило з 14 лютого по 23 березня 2013 року, взяли участь 387 000 000 чоловік.
2627
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Як козаки...
Брати по зброї
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно