,
Теорія великого вибуху
Захисники
Край «Дикий Захід»

Роберт Де Ніро зіграє в комедії «Війна з дідусем»

Роберт Де Ніро зіграє в комедії «Війна з дідусем» Роберт Де Ніро зіграє в комедії «Війна з дідусем»
Роберт Де Ніро погодився знятися в екранізації роману Роберта Кіммела Сміта «Війна з дідусем» (The War With Grandpa).

Де Ніро зіграє пенсіонера, який після смерті дружини переїжджає в будинок своєї дочки. Щоб старому не довелося підніматися по сходах, йому вирішують віддати кімнату десятирічного Пітера. Онук без особливого ентузіазму зустрічає новинe, що відтепер йому доведеться жити в гостьовій спальні на горищі. Хлопчисько вирішує влаштувати серію диверсій, щоб повернути свою стару кімнату, однак дід виявляється досить міцним горішком.

Сценарій за романом Сміта написали Том Дж. Естл і Метт Ембер, автори анімаційної стрічки «Нарешті вдома». Режисером картини призначений Тім Гілл, відомий своїми сімейними проектами «Гарфілд 2: Історія двох котів», «Елвін та бурундуки», «Помста Макса Кібла» і «Гоп».

Розробкою проекту займається студія Dimension Films.

Нещодавно Де Ніро закінчив зйомки в комедії Тейлора Хекфорда «Комік» з Леслі Манн, Денні ДеВіто і Харві Кейтелем. Навесні 2017 року актор планує знятися в «Ірландці» Мартіна Скорсезе.
7752
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Лютер
Сліпа зона
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно