,
Теорія великого вибуху
Майстри сексу
Безсоромні

Роберт Де Ніро висловив протест соціальним мережам

Роберт Де Ніро висловив протест соціальним мережам Роберт Де Ніро висловив протест соціальним мережам Роберт Де Ніро висловив протест соціальним мережам
Знаменитий голлівудський актор Роберт Де Ніро виступив проти соціальних мереж. Зірка «Знайомства з Факерами» вважає їх марною тратою часу.

Роберт Де Ніро заявив, що ніколи не стане реєструватися у «Твіттері». Він вважає безглуздими всі ці блоги, статуси і обговорення. Незважаючи на те, що багато зірок шоу-бізнесу мають свої сторінки в соціальних мережах, Роберт Де Ніро не збирається наслідувати їх приклад.

Актор заявив, що не вважає за необхідне повідомляти своїм шанувальникам, що він робить через кожну хвилину, як це прийнято серед багатьох знаменитостей. Де Ніро вважає, що це зовсім не те, що йому потрібно.

Нещодавно Роберт Де Ніро заявив, що збирається знятися в сіквелі відомого пригодницького бойовика «Встигнути до опівночі», оригінал якого вийшов у 1988 році. В оригінальному фільмі Де Ніро зіграв «мисливця за головами», який займається приватним розшуком. Він займається пошуком злочинців-втікачів. Одного разу йому випадає непросте завдання - доставити з Нью-Йорка до Лос-Анджелес бухгалтера, що вмудрився вкрасти у мафії 15 мільйонів доларів. Крім головного героя, за бухгалтером полюють гангстери, ФБР і віроломний колега-конкурент. Роберт Де Ніро дуже любить свого персонажа в цьому фільмі, тому він з радістю повернеться до своєї ролі.
2841
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Життя з Луї
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно