,
Секс і Каліфорнія
Всі жінки відьми
Як козаки...

Дженніфер Еністон зіграє головну жіночу роль у фільмі «Комік»

Дженніфер Еністон зіграє головну жіночу роль у фільмі «Комік» Дженніфер Еністон зіграє головну жіночу роль у фільмі «Комік» Дженніфер Еністон зіграє головну жіночу роль у фільмі «Комік»
Дженніфер Еністон підписалася на участь у проекті-мрії Роберта Де Ніро «Комік» (The Comedian).

Де Ніро з'явиться в образі стендап-коміка Джека Берка, відомого грубим гумором, який відпускає під час шоу образливі жарти на адресу публіки. Одного разу його нерви здають, і під час виступу він жбурляє мікрофон в особливо дошкульного глядача зі студії. За цей вчинок він засуджується до виправних робіт. Там він знайомиться з жінкою на ім'я Хармоні (Еністон), і ця зустріч дає йому новий старт у житті.

Прообразом героя стане американський сатирик Дон Ріклс, разом з яким Роберт знімався в кримінальній драмі «Казино» Мартіна Скорсезе.

Проект знаходиться в розробці вже кілька років. Написанням жартів для виступів займається діючий стендап-комік і один з авторів телевізійних шоу Comedy Central Джефф Росс. Функції продюсера і сценариста виконує Арт Лінсон, який вже співпрацював з Де Ніро раніше: у 2008 році вони працювали над картиною Баррі Левінсона «Одного разу в Голлівуді». Режисерським кріслом фільму деякий час цікавився Майк Ньюелл, проте в підсумку воно дісталося Тейлору ХекфордуРей», «Адвокат диявола»).

Нещодавно Дженніфер Еністон закінчила зйомки у військовій драмі «Жовті птахи» і комедійному кіноальманаху Геррі Маршалла «День матері», в якому з'явиться в компанії Брітт Робертсон, Джулії Робертс і Кейт Хадсон. Роберта Де Ніро в січні майбутнього року можна буде побачити в комедії «Хтивий дідусь» та мелодрамі «Джой» Девіда О. Расселла.
8910
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Майстри сексу
Брати по зброї
Гра престолів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно