,
Доктор Хаус
Надприродне
Картковий будинок
Загрузка...

Брітт Робертсон

Брітт Робертсон Брітт Робертсон Брітт Робертсон Брітт Робертсон Брітт Робертсон Брітт Робертсон Брітт Робертсон
Коротка біографія:

Рід занять: Актриса
Ім’я (лат.): Britt Robertson
Зріст: 1.60 м
Дата народження: 18 квітня, 1990 | овен
Місце народження: Шарлотт, Північна Кароліна, США
Жанри: Драма, комедія, трилер

Біографія:

Брітт Робертсон (Brittany Leanna «Britt» Robertson) народилася навесні 1990 року в невеликому містечку Шарлотт в Північній Кароліні. Вона найстарша із семи дітей ресторатора Райана і домогосподарки Беверлі Робертсон. Бріттані ніколи не ходила в школу і отримала освіту вдома - її мати сама виховувала сімох дітей. З дитинства Робертсон мріяла про театр. Після того, як родина переїхала у Ґрінвілл, Брітт вперше з'явилася перед публікою: свої перші ролі вона виконала на сцені невеликого міського театру «Greenville Little Theater». «Моя мама була відчайдушною противницею державної системи освіти і не хотіла відпускати мене навіть на поріг школи. Але їй завжди здавалося, що дочка повинна якось соціалізуватися - таким чином, я опинилася в місцевому театрі. Мені вдавалося все, крім мюзиклів! Я просто зовсім не вмію співати», - згадує актриса.

На телебаченні Брітт дебютувала в проекті «Клуб «Примар», для зйомок в якому їй довелося кілька місяців жити далеко від сім'ї, з бабусею і дідусем. Однак зупинятися на досягнутому Бріттані не збиралася. Вже в 12 років вона почала відвідувати кастинги численних телевізійних шоу Лос-Анджелеса і навіть отримала місце в пілотному випуску однієї з багатосерійних передач, яка, на жаль, так і не вийшла в ефір.

Популярність прийшла до неї після виходу серіалу «Пауер Рейнджерс: Патруль часу» в 2001 році, де актриса зіграла роль Мішель Сівер. Після цього її кар'єра пішла в гору. Однією з найбільш значних робіт актриси - образ Кари Бернс з мелодрами «Закохатися в наречену брата», що вийшла на екрани в 2007 році. Через рік вона взяла участь в зйомках екранізації роману Джоді Піколт «Десяте коло». Крім того, Брітт зіграла в 8-му сезоні серіалу «CSІ: Лас-Вегас», а у 2010 виконала роль Еллі Пеннінгтон в телесеріалі «Школа Авалон», знятого за мотивами однойменного твору американської письменниці Мег Кебот.

На великому екрані Брітт вперше з'явилася в культовому хорорі «Крик 4», зігравши молоду дівчину Марні Купер. Наступними роботами Робертсон стали молодіжна комедія «Перший раз», драма «Білий кролик» і комедійна мелодрама «Татусь з доставкою», де Брітт зіграла головну роль разом з Вінсом Воном.

У 2013 році актрисі дісталася роль Енджі в містичному багатосерійному телевізійному проекті «Під куполом» за Стівеном Кінгом, в якому розповідається про несподівану ізоляції міста від зовнішнього світу таємничим і потужним бар'єром, який не вдається ні подолати, ні зруйнувати.

У 2015 році на екрани виходить фільм Джорджа Тіллмана «Найдовша подорож» - екранізація роману Ніколаса Спаркса, де Брітт Робертсон разом зі Скоттом Іствудом грають закохану пару - студентки коледжу Софі і колишнього наїзника родео Люка, які вступають на шлях конфліктів і шукають вихід. В цьому ж році Брітт з'являється ще в одному фільмі - пригодницькій фантастиці «Земля майбутнього: Світ за межами», в якому також зіграли Джорж Клуні та Х'ю Лорі. За ролі в цих двох картинах Брітт була номінована на молодіжну нагороду «Teen Choice Award».

Останніми роботами Брітт Робертсон стали ролі у фільмах «Нестерпні леді», «Життя і мета собаки», «Космос між нами».

Про особисте життя Робертсон відомо небагато. Деякий час Бріттані зустрічалася з актором і музикантом Логаном Хендерсеном, проте союз швидко розпався, що не завадило колишнім закоханим залишитися друзями. З 2011 року вона зустрічається з Діланом О'Брайеном, зіркою трилера «Той, що біжить в лабіринті». Брітт любить тварин і ніколи не розлучається зі своїми песиками Бадді і Клайдом, яких вона забрала з притулку.

Фільмографія:

2017 - ... Начальниця / Girlboss (серіал) ... Sophia
2017 Космос між нами / The Space Between Us ... Tulsa
2017 Життя і мета собаки / A Dog ... Teen Hannah
2016 Нестерпні леді / Mother's Day ... Kristin
2016 Джек вирушає додому / Jack Goes Home ... Cleo
2015 Містер Черч / Mr. Church ... Charlie
2015 - ... Без зобов'язань / Casual (серіал) ... Fallon
2015 Земля майбутнього: Світ за межами / Tomorrowland ... Casey Newton
2015 Найдовша подорож / The Longest Ride ... Sophia Danko
2014 Торт / Cake ... Becky
2014 Проси мене про що завгодно / Ask Me Anything ... Katie Kampenfelt
2013 Татусь з доставкою / Delivery Man ... Kristen
2013 Білий кролик / White Rabbit ... Julie
2013 - ... Під куполом / Under the Dome (серіал) ... Angie
2012 Перший раз / The First Time ... Aubrey Miller
2011 - 2012 Таємний коло / The Secret Circle (серіал) ... Cassie Blake
2011 Сімейне дерево / The Family Tree ... Kelly Burnett
2011 Крик 4 / Scream 4 ... Marnie Cooper
2010 Школа Авалон / Avalon High (ТБ) ... Allie Pennington
2010 Вишня / Cherry ... Beth
2010 - 2011 Життя непередбачуване / Life Unexpected (серіал) ... Lux Cassidy
2009 - 2010 Три річки / Three Rivers (серіал) ... Brenda Stark
2009 Мати и дитя / Mother and Child ... Violet
2009 Проект Елісон Стоунер / The Alyson Stoner Project ... DJ B-Rob
2008 Десяте коло / The Tenth Circle (ТБ) ... Trixie Stone
2008 Місто свінгерів / Swingtown (серіал) ... Samantha Saxton
2008 Зсередини / From Within ... Claire
2007 Переможець / The Winner (серіал) ... Vivica
2007 Закохатися у братову наречену / Dan in Real Life ... Cara
2007 Френк / Frank ... Anna York
2006 Women of a Certain Age (ТБ) ... Doria
2006 Не поступиться Штейнам / Keeping Up with the Steins ... Ashley Grunwald
2006 Джессі Стоун: Нічний візит / Jesse Stone: Night Passage (ТБ) ... Michelle Genest
2005 - 2006 Фредді / Freddie (серіал) ... Mandy
2004 Tangled Up in Blue (ТБ) ... Tula
2004 Зростаюча біль 2: Повернення Сиверів / Growing Pains: Return of the Seavers (ТБ) ... Michelle Seaver
2004 Минуле літо / The Last Summer ... Beth
2003 Один з них / One of Them (відео) ... Young Elizabeth
2003 The Ghost Club ... Carrie
2001 - 2011 Закон і порядок. Злочинний намір / Law & Order: Criminal Intent (серіал) ... Kathy Devildis
2001 - 2002 Пауер Рейнджерс: Патруль часу / Power Rangers Time Force (серіал) ... Tammy
2000 - 2002 Шина / Sheena (серіал) ... Little Sheena
2000 - ... CSІ: Лас-Вегас / CSI: Crime Scene Investigation (серіал) ... Amy Macalino
1999 - ... Закон і порядок. Спеціальний корпус / Law & Order: Special Victims Unit (серіал) ... Tina Bernardi
837
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дві дівчини без копійчини
І мертві підуть
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • Moviestape Вконтакте
  • Google+
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
Зірки кіно - це категорія сайту в якій Ви можете переглянути біографії відомих акторів та режисерів світового кінематографу. Розділ містить в собі багату колекцію фото акторів, фільмографії голівудських зірок з посиланнями на картини в яких вони задіяні для подальшого перегляду онлайн. Надалі планується збирати біографії не тільки акторів, які завоювали величезну кількість глядацьких симпатій, а й тих, хто тільки починає свій шлях у світі кіно.