,
Сліпа зона
Знебожені
Всі жінки відьми

Роберт Де Ніро знову зіграє у фільмі про бокс

Роберт Де Ніро знову зіграє у фільмі про бокс Роберт Де Ніро знову зіграє у фільмі про бокс Роберт Де Ніро знову зіграє у фільмі про бокс
68-річний Роберт Де Ніро, зірка спортивної драми «Скажений бик», знову зацікавився фільмами про бокс. У березні актор завершив зйомки у спортивній комедії «Реванш», де також зайнятий Сильвестр Сталлоне. А сьогодні стало відомо, що він з'явиться у біографічному фільмі «Кам'яні кулаки», присвяченому знаменитому панамському боксерові Роберто Дюрану.

Як повідомляє Deadline, Роберто Дюрана, визнаного кращим легкоатлетом XX століття, зіграє Едгар Рамірез («Ціль номер один»). Де Ніро виконає роль його тренера, Рея Арсела. Картина розповість про суперництво між Дюраном і американцем Шугаром Леонардом і несподіваною капітуляцією панамського боксера, який пішов з рингу зі словами «No mas» («Досить»). Зйомки «Кам'яних кулаків» розпочнуться у вересні у Панамі.

Сценарист і режисер фільму, Джонатан Якубович, говорить про нього так: «Це насамперед історія про людину, що не мала батька, яка пояснює, що насправді означає «ніколи не здаватися». «No mas» - найбільша загадка в історії боксу, і наш фільм допоможе її розгадати».

Цього року Роберта Де Ніро можна буде побачити у комедіях «Велике весілля» і бойовику «Мотель» та кримінальній драмі Люка Бессона «Малавіта». Спортивні фільми «Реванш» і «Кам'яні кулаки» вийдуть в прокат у 2014 році.
3195
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чорні вітрила
Відкриття відьом
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно