,
Пригоди Джекі Чана
Картковий будинок
Помаранчевий - хіт сезону

Мартін Фріман займеться розкриттям фінансових злочинів

Мартін Фріман займеться розкриттям фінансових злочинів Мартін Фріман займеться розкриттям фінансових злочинів Мартін Фріман займеться розкриттям фінансових злочинів
Британський актор Мартін Фріман затверджений на головну роль у багатосерійній драмі «Start Up».

Герой Фрімана - агент ФБР Філ Раск, що спеціалізується на фінансових злочинах. Його увагу привертає комерсант з Майамі Нік Талман, коли він намагається вкласти незаконно набуті кошти в проект компанії, зайнятої в сфері високих технологій. Насправді капітал належить його батькові, з яким у Ніка непрості відносини, і який поквапився втекти подалі від проблем, залишивши розбиратися з усім цим сина.

Відомо, що компанію Фріману складуть Адам БродіОдинокі серця») і Еді Гатегі («Бувай, дитинко, бувай»).

Ідея проекту належить сценаристові Бену Кетаі, який розробив сюжет перших десяти епізодів (60 хвилин кожен), він же виступить і як режисер шоу.

Продюсувати серіал будуть Адам Броуді, Енн Клементс, Том Форман, Рей Рикорд, Джанні Нуннарі і Шеннон Голдінг за участю компаній Critical Content і Hollywood Gang Productions.

Зйомки серіалу почнуться в останніх числах січня 2016 року у Пуерто-Ріко.

Нагадаємо, що цього року за участю Мартіна Фрімана вийде два повнометражні фільми: військова комедія «Павільйон сміху» режисерів Гленна Фікарра, Джона Рекуа і супергеройський бойовик виробництва Marvel Studios «Перший месник: Протистояння».
6698
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Маніяк
Американці
Баффі - переможниця вампірів
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно