,
КітПес
Гільда
Сини Анархії

Морган Фріман отримає почесний Золотий глобус

Морган Фріман отримає почесний Золотий глобус Морган Фріман отримає почесний Золотий глобус
Голлівудська асоціація іноземної преси, яка вручає "Золоті глобуси", відзначить заслуги Моргана Фрімана спеціальною премією імені Сесіла ДеМілля, вручається за внесок у розвиток світового кінематографа. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У 74-річного Фрімана вже є п'ять номінацій на "Золотий глобус", одна з яких виявилася переможною: актор отримав свій трофей за участь у картині «Шофер міс Дейзі». Актор також був відзначений "Оскаром" за роль другого плану у фільмі «Крихітка на мільйон доларів».

Урочиста церемонія вручення нагород Голлівудської асоціації іноземної преси відбудеться 15 січня 2012 року.
2437
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Захисники
Злі пташки
Дві дівчини без копійчини
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно