,
І мертві підуть
Баффі - переможниця вампірів
Нескінченне кохання

Четвертий сезон «Шерлока» вийде в грудні 2015 року

Четвертий сезон «Шерлока» вийде в грудні 2015 року Четвертий сезон «Шерлока» вийде в грудні 2015 року
Нові три епізоди серіалу «Шерлок» (Sherlock) і спеціальний різдвяний випуск вийдуть в грудні 2015 року. Cценаристи серіалу Стівен Моффат і Марк Гетісс заявили, що планують зробити нові серії дуже похмурими і непередбачуваними. За їх словами, наявні у них ідеї для продовження є «кращими з усіх», що у них коли-небудь були. Зйомки почнуться вже в січні наступного року.

Актори телешоу - Мартін Фріман і Бенедикт Камбербатч - вже підписали контракти на участь у серіях. У четвертому сезоні також повернеться дружина Фрімана Аманда Аббінгтон, яка грає в серіалі кохану доктора Ватсона на ім'я Мері.

Нагадаємо, що серіал «Шерлок» транслюється каналом BBC1 з 2010 року. Особливістю цієї екранізації оповідань Артура Конан Дойла стало те, що їх події перенесені в сучасну Великобританію, а головні герої користуються інтернетом, гаджетами, супутниковою навігацією та мобільними телефонами. Ідея такої незвичайної екранізації народилася з бесід Стівена Моффата і Марка Гетісса по дорозі на зйомки фантастичного серіалу «Доктор Хто».
7606
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Вейворд Пайнс
Знебожені
Нарко
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно