,
Теорія великого вибуху
Гільда
ЕГО - Чоловікам не можна довіряти

Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера

Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера
Кінокомпанія STX Entertainment запустить у виробництво фільм «Відьма з Лайм-стріт», заснований на подіях з життя найвідомішого ілюзіоніста Гарі Гудіні.

В основу історії ляже книга Девіда Джайера «The Witch of Lime Street: Seance, Seduction, and Houdini in the Spirit World», в якій розповідається про протистояння Гудіні з Марджері Крендон, відомої також як Відьма з Лайм-стріт, яка прославилася у 20-х роках минулого століття завдяки своїм спіритичним здібностям. Число шанувальників Марджері було надзвичайно велике, в нього входив навіть письменник Артур Конан Дойль. Гаррі Гуддіні ж бачив в ній конкурентку, і хотів у що б то не стало викрити її, хоча, за чутками, був таємно в неї закоханий.

Розробляти сценарій разом з автором першоджерела Девідом Джайером, а також керувати зйомками буде Андрес МускеттіМама»). Продюсувати фільм допоможе його дружина Барбара Мускетті.

Нагадаємо, що у 2013 році про життя великого ілюзіоніста вийшов у світ міні-серіал «Гудіні» режисера Улі Еделя, головну роль в якому зіграв Едріан Броуді.
6247
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Статус стосунків: усе складно
Майстри сексу
Сини Анархії
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно