,
Край «Дикий Захід»
Американці
Гра престолів

Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера

Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера Андрес Мускетті займеться екранізацією книги Девіда Джайера
Кінокомпанія STX Entertainment запустить у виробництво фільм «Відьма з Лайм-стріт», заснований на подіях з життя найвідомішого ілюзіоніста Гарі Гудіні.

В основу історії ляже книга Девіда Джайера «The Witch of Lime Street: Seance, Seduction, and Houdini in the Spirit World», в якій розповідається про протистояння Гудіні з Марджері Крендон, відомої також як Відьма з Лайм-стріт, яка прославилася у 20-х роках минулого століття завдяки своїм спіритичним здібностям. Число шанувальників Марджері було надзвичайно велике, в нього входив навіть письменник Артур Конан Дойль. Гаррі Гуддіні ж бачив в ній конкурентку, і хотів у що б то не стало викрити її, хоча, за чутками, був таємно в неї закоханий.

Розробляти сценарій разом з автором першоджерела Девідом Джайером, а також керувати зйомками буде Андрес МускеттіМама»). Продюсувати фільм допоможе його дружина Барбара Мускетті.

Нагадаємо, що у 2013 році про життя великого ілюзіоніста вийшов у світ міні-серіал «Гудіні» режисера Улі Еделя, головну роль в якому зіграв Едріан Броуді.
6265
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Краще подзвоніть Солу
Табу
Грімм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно