,
Люцифер
Декстер
Злюки бобри

Гері Росс зніме фільм про Гаррі Гудіні

Гері Росс зніме фільм про Гаррі Гудіні Гері Росс зніме фільм про Гаррі Гудіні
Режисер фільму «Голодні ігри» Гері Росс має намір екранізувати книгу «Секретне життя Гудіні. Створення першого американського супергероя», яка присвячена великому ілюзіоністу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У книзі, написаній Вїлльямом Каллушем і Ларрі Сломаном і опублікованій у 2006 році, Гудіні приписується не тільки співпраця з Секретною службою казначейства США, але і британською розвідкою.

Студія Summit придбала права на екранізацію в 2009 році і її керівництво дуже розраховує на створення франшизи, в дусі «Шерлока Холмса» Гая Річі і «Індіани Джонса» Стівена Спілберга.

Сценарієм проекту зайнятий Ноа Оппенхайм. Терміни його реалізації поки не уточнюються.
3220
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Касл
Тихий океан
Кохання Мер′єм
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно