,
Безсоромні
Статус стосунків: усе складно
Картковий будинок

Кейт Бланшетт зіграє в драмі Річарда Лінклейтера

Кейт Бланшетт зіграє в драмі Річарда Лінклейтера Кейт Бланшетт зіграє в драмі Річарда Лінклейтера
Кейт Бланшетт запропонували роль у сімейній драмі «Куди ти пропала, Бернадетт?» (Where'd You Go, Bernadette?).

В основу картини ліг однойменний роман Марії Семпл, що став бестселером і переведений на багато мов світу. Фільм розповість про 15-річну дівчинку, яка вмовляє батьків відправитися в подорож в Антарктиду. Проте просто перед сімейною поїздкою мати героїні раптово зникає.

Скотт Нейстадтер і Майкл Х. Вебер («Винні зірки», «500 днів літа») написали сценарій. За постановку драми відповідатиме режисер «Юності» Річард Лінклейтер.

Нагадаємо, що Кейт Бланшетт в цьому році з'явилася в образі злої мачухи у казці «Попелюшка», а також в драмах «Лицар кубків», «Керол» і «Правда».
5948
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
І мертві підуть
Цілком Таємно
Гріфіни
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно