,
Грімм
Кохання Мер′єм
Величне століття. Роксолана

Еммі Вотсон запропонували роль Попелюшки

Еммі Вотсон запропонували роль Попелюшки Еммі Вотсон запропонували роль Попелюшки
Емма Вотсон має намір зіграти головну роль у новій екранізації відомої казки «Попелюшка», яку зніме Кеннет Брана.

Чи буде класичний сюжет підданий ревізії, поки невідомо. Очікується, що зйомки стартують восени 2013 року e Лондоні. Роль мачухи поки числиться за Кейт Бланшетт.

Відзначимо, що компанія Walt Disney Pictures збиралася представити чергову версію «Попелюшки» ще у 2010 році, але проект кілька разів заморожувався і лишався постановників.

Нагадаємо також, що раніше Вотсон планувала, також, зіграти у новій версії іншої відомої казки - «Красуня і чудовисько». Однак про долю цієї картини нічого невідомо з середини 2011 року.
3911
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Якось у казці
Вікінги
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно