,
Коломбо
11.22.63
Гра престолів

Емі Адамс зіграє у фантастичному трилері

Емі Адамс зіграє у фантастичному трилері Емі Адамс зіграє у фантастичному трилері
Емі Адамс запропонували головну роль у фантастичному фільмі «Історія твого життя» (Story of Your Life).

В основу сюжету ляже оповідання Теда Чана, дія якого розгортається на Землі під час прильоту інопланетян. Військові наймають лінгвіста, роль якого і зіграє Адамс, щоб та швидше розібралася у намірах непроханих гостей. Але чим краще вона вчиться розуміти інопланетян, тим яскравіше стають її спогади про минуле, які виявляються ключем до розгадки справжньої мети візиту прибульців.

Постановкою екранізації займеться Дені ВільньовПолонянки»). Зйомки фантастичного трилера планують розпочати у 2015 році.

Нагадаємо, що однією з останніх робіт у кіно Емі Адамс на сьогоднішній день є «Американська афера» Девіда О. Расселла. Роль у цьому фільмі принесла Адамс номінацію на «Оскар», однак нагорода Американської кіноакадемії в результаті дісталася Кейт Бланшетт, яка знялася в стрічці Вуді Аллена «Жасмін».

3861
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Пуститися берега
Хроніки Шаннари
Невгамовні
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно