,
Доктор Хаус
Американська історія злочинів
Дракони: Захисники Тупу

Ніколь Кідман зіграє в екранізації роману А.С.А. Харрісона

Ніколь Кідман зіграє в екранізації роману А.С.А. Харрісона Ніколь Кідман зіграє в екранізації роману А.С.А. Харрісона Ніколь Кідман зіграє в екранізації роману А.С.А. Харрісона
Лауреат премій «Оскар» Ніколь Кідман зіграє головну роль у психологічному трилері «Тиха дружина» (Silent Wife).

Проект являє собою екранізацію однойменного роману, автором якого є письменник А.С.А. Харрісон. У центрі сюжету - Джоді і Тодд, які мешкають в елітних чиказьких апартаментах. Вона - психолог, приймає клієнтів у себе вдома; він - процвітаючий експерт з реконструкцій, заробіток якого дозволяє їм жити на широку ногу. Офіційно вони ніколи не були розписані, але вже двадцять років прожили пліч-о-пліч, домігшись стабільності в усіх аспектах спільного проживання. Дітей у них немає, зате є вільний час для задоволення бажань і потреб в залежності від інтересів. Джоді любить грати в турботливу дружину, а Тодду крім уваги до Джоді, подобається займатися сексом з іншими жінками і тішити себе ілюзіями, що його вірна подруга з розумінням ставиться до подібних витівок. Це їх звичайне життя, в якому вони, здавалося б, ідеально один одному підходять, але рівно до того моменту, поки Джоді не вирішить, що настав час зруйнувати «ідеальний світ» Тодда.

Адаптацією сценарію займеться Біллі Рей, відомий своєю роботою над фільмами «Капітан Філліпс», «Голодні ігри». Режисерське крісло займе Едріан Лайн, який доклав руку до «Лоліти» і «Драбини Іакова».

Фінансує проект Mazur / Kaplan Company, також у продюсуванні бере участь компанія Кідман і Пера Саарі Blossom Films, яка придбала права на екранізвацію у 2013 році.

Нагадаємо, що в цьому році вийшло два фільми за участю Ніколь Кідман: драма Кіма Фаррант «Чужа країна» та біографічна стрічка Вернера Херцога «Королева пустелі» про англійську письменницю і дослідницю Сходу Гертруду Белл.
6107
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Баффі - переможниця вампірів
Абатство Даунтон
Чорний список
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно