,
Злі пташки
Сини Анархії
Розчарування

Колін Ферт отримав головну чоловічу роль у трилері з Ніколь Кідман

Колін Ферт отримав головну чоловічу роль у трилері з Ніколь Кідман Колін Ферт отримав головну чоловічу роль у трилері з Ніколь Кідман
Підтверджена участь Коліна Ферта у психологічному трилері «Перш ніж я засну» (Before I Go to Sleep), в який його так наполегливо кликала Ніколь Кідман, будучи в захваті від спільної роботи на знімальному майданчику драми «Відплата». Фільм по однойменному бестселеру позаминулого року британця С. Дж. Вотсона ставить Роуен Жоффе, який виконав адаптацію роману «Американець» Мартіна Бута для Антона Корбайна.

У центрі оповідання жінка, яка живе на півночі Лондона і щоранку прокидається без тіні спогадів. Чоловік запевняє її в тому, що вона пережила травму і їй не слід виходити з дому. Одного разу їй все ж вдалося вислизнути у місто і відвідати лікаря. Той дав їй диктофон, щоб вона записувала на нього всі свої думки, які потім допоможуть скласти уявлення про її особистість. Вона так і робить, врешті-решт розуміючи, що людина, з яким вона живе, - можливо, тільки видає себе за її чоловіка.

У каст-листі вже значиться Марк Стронг («Робін Гуд»), який отримав роль доброго доктора, а ось Ферту дісталася партія недоброзичливця. Це буде друга робота Роуена Жоффе: він дебютував в якості постановника кримінальної драми «Брайтонський льодяник» в 2010-му. Виробництвом трилера «Перш ніж я засну» займається компанія Рідлі Скотта Scott Free.
2760
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Чужоземка
Брати по зброї
Пані Фазілет і її доньки
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно