,
І мертві підуть
Відьми Іст-Енду
Шерлок

Скорсезе і Де Ніро знімуть десятий спільний фільм

Скорсезе і Де Ніро знімуть десятий спільний фільм Скорсезе і Де Ніро знімуть десятий спільний фільм Скорсезе і Де Ніро знімуть десятий спільний фільм
Роберт Де Ніро і Мартін Скорсезе знімуть фільм «Ірландець» (The Irishman) про життя відомого американського кілера Френка Ширана, підозрюваного у вбивстві профспілкового діяча Джиммі Хоффа.

Прект заснований на книзі «Я чув, ви фарбуєте будинки» (I Heard You Paint Houses), написаної письменником Чарльзом Брендтом з інтерв'ю престарілого Ширана. У ході бесіди Ширан зізнався в 25 замовних вбивствах, скоєних у 50-70-х роках, включаючи так ніколи і не розкрите зникнення Хоффа. Назва книги - це перша фраза, яку Хоффа сказав при зустрічі з Шираном, своїм майбутнім охоронцем і вбивцею, маючи на увазі, що стіни будинків той фарбує чужою кров'ю.

Крім Де Ніро у фільмі також візьмуть участь відомі актори Аль Пачіно і Джо Пеші. Пачіно зіграє роль Хоффа, кого зіграє Пеші поки невідомо.

Сценарій фільму, який вже багато років знаходиться в розробці, написав володар премії «Оскар» за військову драму «Список Шиндлера» Стівен Зелліан.

Рекламуючи свій новий фільм «Стажер», 72-річний Де Ніро заявив наступне: «Ми знімемо його ... Зйомки повинні початися в наступному році. Ми повільно, повільно до них готуємося».

Роберта Де Ніро пов'язує давня і міцна дружба з культовим режисером Мартіном Скорсезе. У 1973 році Де Ніро вперше знявся у фільмі Скорсезе «Злі вулиці», пізніше один з найпродуктивніших тандемів в історії кінематографа створив славнозвісні картини - «Таксист», «Скажений бик», «Славні хлопці», «Казино» та інші, які отримали визнання кінокритиків і глядачів у всьому світі.
6970
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Людина-Павук. Щоденник супергероя
Злі пташки
Люцифер
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно