,
Нескінченне кохання
Касл
Відьми Іст-Енду

Мультсеріал «Сімпсони» продовжать на два сезони

Мультсеріал «Сімпсони» продовжать на два сезони Мультсеріал «Сімпсони» продовжать на два сезони
Телеканал Fox вирішив продовжити мультсеріал «Сімпсони» ще на два сезони.

Таким чином, проект буде налічувати 28 випусків і 625 епізодів. Дати прем'єр поки не уточнюються, але творці підкреслили, що ніяких затримок у процесі виробництва не передбачається, тому нові серії повинні вийти на екрани в 2015 і 2016 роках.

Зараз канал Fox транслює 26-й сезон «Сімпсонів». Його щотижнева аудиторія складає в середньому 6,2 мільйона глядачів, з яких 2,9 мільйона - дорослі від 18 до 49 років.

Нагадаємо, що серіал «Сімпсони» вперше вийшов 17 грудня 1989 року і до цих пір вважається одним з найпопулярніших і найбільш тривалих комедійних проектів в історії телебачення. За історію існування серіал отримав більше 30 премій «Еммі» і безліч інших телевізійних нагород.
18291
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Дракони: Захисники Тупу
Надприродне
Теорія великого вибуху
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно