,
Відкриття відьом
Дві дівчини без копійчини
Всі жінки відьми

«Американці» і «Родовід» продовжені на нові сезони

«Американці» і «Родовід» продовжені на нові сезони «Американці» і «Родовід» продовжені на нові сезони
Серіали «Американці» (The Americans) і «Родовід» (Bloodline) будуть продовжені на нові сезони.

Було замовлено 13 епізодів четвертого сезону шпигунської драми «Американці». «Примітно, що в цьому сезоні серіал «Американці» добився ще більшого визнання, ніж у перші два сезони», - сказав президент за оригінальним програмування для FX Networks і FX Productions Нік Град, - «Критики закріпили за серіалом статус кращої нинішньої драми на телебаченні, і можливо кращого телевізійного шоу, і ми не могли не погодитися».

Третій сезон серіалу «Американці» так само, як і два попередніх, збирає біля екранів щотижня близько 4,2 мільйона осіб, з яких 1,8 мільйона належать ключовій аудиторії від 18 до 49 років.

Тим часом, виробництво нового сезону серіалу «Родовід», яким займаються компанії KZK Productions і Sony Pictures Television, почнеться вже цього року.
6016
Прохання, залишаючи коментарі - дотримуйтеся елементарних норм пристойності! Будь-які погрози та образи відвідувачів сайту, нецензурна лайка - видаляються без попередження!
Картковий будинок
Рання пташка
Леді Баг та Супер-Кіт
Cпільнота
  • Facebook
  • Moviestape у Facebook
  • Moviestape у Twitter
  • RSS стрічка
.
Онлайн кінопортал Moviestape
В категорії новини кіно Ви завжди знайдете гарячі новини про нові фільми. Новини російського та зарубіжного кіно, новини фільмів, акторів Головні події світового кінематографа: фестивалі, презентації, вручення нагород. Нові фільми в прокаті на найближчий час і в наступному сезоні. Детально про кіно новинки, всі новинки і прем'єри фільмів 2017 і 2018 року онлайн, найцікавіші новини світу кіно. Постійне оновлення новин. Ви можете дізнатися все про останні події з життя Ваших кумирів кіно